GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Henny Lemstra, coaching & Mindfulness

Coaching : Henny Lemstra, coaching & Mindfulness

Agenda van Henny Lemstra - Henny Lemstra, coaching & Mindfulness

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Henny Lemstra - Henny Lemstra, coaching & Mindfulness

Welkom, mijn naam is Henny Lemstra. Ik woon in Velserbroek en ben (mindful)coach en mindfulness trainer.

Ervaar jij (te) veel stress in jouw leven? Ben je burn-out of burn-out geweest? Is jouw hoofd een warboel en je lijf vermoeid? Is “het” je allemaal te veel maar weet je niet wat je daaraan moet doen? Heb jij het gevoel dat spanning jouw leven te vaak beheerst? Ben jij door stress de grip op jouw leven kwijtgeraakt, en wil je de regie weer terug? Ik help jou door één op één mindfulness trainingen, coaching of een combinatie van die twee.

Bij (te) veel stress zit je vooral in je hoofd en raak je het contact met jouw lijf en hart kwijt. Door mindful coaching of mindfulness leer je met aandacht te kijken naar wat er bij jou speelt, waar je behoefte aan hebt en hoe je dat inzet. Daarbij zetten we (jouw) kwaliteiten als niet oordelen, accepteren, nieuwsgierig zijn en vriendelijkheid in.
Je ontwikkelt focus, helderheid en je voelt je meer verbonden met jezelf en anderen. Automatische patronen, overtuigende belemmeringen en oud zeer worden zichtbaar en zetten we om in helpende patronen. Samen brengen we de stress en spanning terug naar een acceptabel niveau en bedenken we oplossingen voor de toekomst.

Naast een coach opleiding, specialisaties op het gebied van stress, burn-out en verlies en de opleiding tot mindfulness trainer ben ik ook ervaringsdeskundige. Ook in mijn leven zijn er momenten (geweest) waarin de druk te groot was, ik het niet meer overzag, mezelf verloor in negatieve gedachten en ik stress-signalen negeerde. Mindfulness heeft mij veel gebracht en is nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Ik deel die ervaring graag met jou.

Als coach ben ik open, daag ik je uit en kan ik je confronteren, maar ben ik altijd zonder oordeel en is wederzijds respect belangrijk. Van mijn klanten krijg ik terug dat ik goed kan samenvatten, rustig en open ben, confronteer met ruimte voor emotie en dat zij zich erkend en begrepen voelen.

Wil jij dat ook, neem gerust contact met mij op voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Tel: 06-45358881
E-mail: info@hennylemstra.nl
Website: https://www.hennylemstra.nl