GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn

Innerlijke groei & Bewustwording : Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn

Agenda van Loredana Gervasio - Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Loredana Gervasio - Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn

Moeder van 3 prachtige kinderen en eigenares van Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn in Schagen. Ik geef Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Meditaties, GongBaden, Barstherapy, Vrouwencirkels en nog veel meer.

Op het moment ben ik in Amerika met een opleiding bezig Wild Roots en in Nederland de Priesteres opleiding, ik blijf mezelf ontwikkelen, ook omdat mijn werk echt mijn passie is! Ik coach ook vrouwen om weer in hun kracht te staan.

Al mijn lessen zijn gebaseerd om echt naar binnen te gaan, tijdens de yoga gebruik ik vaak akoestische instrumenten en aanrakingen, ik hou de energie graag in balans dus het kan zijn dat ik iemand wel eens verplaats, dit omdat ik het belangrijk vind dat jij energetisch in balans weer mijn ruimte verlaat.

Ik werk zeer intuïtief en met verschillende Godinnen en Gidsen en eigen ontwikkelingen en ervaringen, en dit zorgt ervoor dat elke les bij mij anders is. Voor mij is het belangrijk dat de mensen die bij mij komen zich vertrouwd en veilig voelen en dit is waar ik voor sta.

Your LOVE is safe with me!