GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Oostgoed

Workshop~Opleidingen en Trainingen : Oostgoed

Agenda van Suzanne Rotteveel - Oostgoed

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Suzanne Rotteveel - Oostgoed

Suzanne Rotteveel geeft persoonlijke adviezen, lezingen en workshops over voeding om mensen te helpen zich vitaal te voelen. Ze voltooide de studie tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen en is sinds 2016 in Haarlem gevestigd.

Met Oogstgoed wil zij mensen graag helpen hun eigen weg te vinden in de wereld van voeding en bij het oplossen van voeding-gerelateerde klachten.


Vragen als ‘moet het biologisch, glutenvrij, lactosevrij?’ Of; ‘hoe krijg ik voldoende vitamines en mineralen binnen?’ En: ‘Wat doet eten met mij en mijn lijf?’. Het zijn allemaal duidelijke vragen die passen in deze tijd.

Ik wil je helpen je eigen weg te vinden naar een eetpatroon dat bij jou past en je lekker en fit laat voelen. In de huidige berichtgeving van voedselclaims en tegenstrijdigheden is het niet makkelijk keuzes te maken en daarop te vertrouwen.

“Ik ben gelukkig als mensen ontdekken hoe belangrijk voeding is voor de basis van hun welzijn. Als ze zich zekerder gaan voelen over wat ze eten. Het wordt helemaal leuk als ze ook van hun klachten afkomen.”
Tel: 06 - 2409 0303
E-mail: info@oogstgoed.nl
Website: http://www.oogstgoed.nl