GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Praktijk Josine Rozenberg

Healing & Massage : Praktijk Josine Rozenberg

Agenda van Josine Rozenberg - Praktijk Josine Rozenberg

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Josine Rozenberg - Praktijk Josine Rozenberg

Welkom!

Wil je graag beter met jezelf in contact komen? Heb je vragen privé of werk gerelateerd ? Twijfel je over, fysieke en/of emotionele toestand en weet je even niet meer welke richting je op moet? Ben je benieuwd of alles energetisch wel netjes doorstroomt? Dan is een reading iets voor jou!

Hoe werkt het?

Tijdens een reading stem ik me op jou af en krijg ik beelden door die jou iets willen vertellen. Deze beelden bieden een verdieping van de verbinding met jezelf. We kijken op een hoger niveau naar patronen (bewust of onbewust) die ervoor zorgen dat je geen of minder flow ervaart, op welk gebied in je leven dan ook. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten waar je praktisch verder mee kunt. Een reading helpt je ook beter te luisteren naar de dingen die je diep van binnen al wel weet over de situatie.

Dit kan privé of werk gerelateerd zijn, fysiek of emotioneel. Vaak krijg je inzichten die je eigenlijk al bekend zijn, maar waarvan het de bedoeling is dat je er beter naar gaat luisteren.

Is er sprake van energetische blokkades, dan worden deze vaak ter plekke opgelost, soms gaat er iets meer tijd overheen en help ik je met tips die je zelf in je dagelijks leven kan toepassen en soms krijg je huiswerk mee.

Maar het belangrijkste is, dat alles wat ik jou mag vertellen, jou op dit moment verder zal helpen om weer de connectie met jezelf te leggen!

Na een reading heb je meer gevoel voor richting, voel je je lichter en meer zelfverzekerd!


Praktische informatie over de tarieven
https://www.josinerozenberg.nl/tarieven
Parkeren: gratis