GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Coaching Veerkracht

Coaching : Coaching Veerkracht

Agenda van Veerle Wagenaar - Coaching Veerkracht

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Veerle Wagenaar - Coaching Veerkracht

Mijn naam is Veerle Wagenaar en auteur van het boek ‘’ Heel bewust jezelf’’ die ik op mijn 20e levensjaar heb geschreven.

Ben jij op zoek naar erkenning? Naar iemand die je begrijpt? Wilt u leren omgaan met uw eigen hooggevoeligheid? Of bent u als ouder voor uw kind opzoek? Lijkt het of uw kind een denkbeeldig vriendje heeft? Wilt u leren omgaan met uw eigen 6e zintuig?

Kinderen, jongeren en volwassenen zijn bij mij op het juiste adres. Ik kan u of hen een helpende hand bieden en een luisterend oor. Juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die behoefte hebben aan begrip, aan iemand die luistert. Vooral als je het gevoel hebt anders te zijn dan de rest.

Ik kan zeggen, beste lezer, dat iedereen op zijn of haar manier goed is en dat ieder mens het recht heeft om te bloeien naar de ontwikkeling die voor hem of haar bestemd is.

Juist dat stukje wil ik bieden, een luisterend oor zonder oordeel over de situatie. Juist die begeleiding die iemand op de goede weg helpt. Het vertrouwen geven dat ervoor zorgt dat iemand in zichzelf kan gaan geloven, waardoor diegene niet meer onzeker hoeft te zijn om zich anders te voelen dan de rest. Want om eerlijk te zijn: we hebben allemaal toch iets speciaals in ons wat ons uniek maakt en wat ons maakt tot wie wij zijn, waardoor wij onze eigen weg kunnen volgen?Ik ben sinds zomer 2017 afgestudeerd verpleegkundige in het ziekenhuis in Alkmaar. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met mijn 6e zintuig en heb ontdekt dat ik hoog gevoelig ben.

Ik was lang zoekende op dit gebied. Juist door mijn ervaringen in het dagelijks leven en in het ziekenhuis heb ik leren omgaan met mijn gave. In het dagelijks leven zijn er steeds meer kinderen, jongeren en volwassenen die vastlopen met deze gave, zij weten hier geen invulling aan te geven. Zij lopen daardoor vast in het dagelijks leven terwijl het een gift is wat zij hebben. Juist door mijn eigen ervaringen en leermomenten heb ik deze gave als positief leren ervaren, omdat juist door deze gave er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van bewustwording. De gave die deze mensen hebben hoort geen last te zijn, maar een extra stukje positiviteit dat het leven je kan brengen. Doordat ik in mijn omgeving zie hoeveel kinderen/jongeren vastlopen, heb ik mijn gevoel gevolgd door een bedrijf op te starten.

Juist mijn verpleegkundige achtergrond ondersteunt mij daarbij, omdat ik ook de andere kant ken van deze gave ervaar en hoe mensen ook anders kunnen denken.