GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Praktijk voor Energie Healing

Healing & Massage : Praktijk voor Energie Healing

Agenda van Els Heilig - Praktijk voor Energie Healing

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Els Heilig - Praktijk voor Energie Healing

Space Claering

EMOTIE
GEVOEL
GEDACHTEN
VASTE PATRONEN
ENERGIE
Je huis vul je met eigen energie. Dat doe je door meubels, planten kleding alles met elkaar geeft een sfeer aan het huis. Maar jouw huis of werkplek bestaat niet alleen uit tastbare dingen,best replica watches de ruimte zelf neemt ook energie op. Die energie kan uit verschillende dingen komen. Denk aan bijvoorbeeld als iemand lang ziek geweest is in huis, of op je werkplek een stressvolle periode hebt gehad. Of energie van vorige bewoners en of van jezelf. De energie kan positief en licht zijn, maar kan ook heel zwaar aanvoelen.
Elke ruimte in huis of werkplek voelt anders, het vult zich met eigen energie, dat kan zijn met gedachtes, angsten en dat gaat een vast patroon volgen. Kinderen hebben het meest last van deze negatieve energie. Dit kan zich uiten in angsten, slecht slapen, en naar dromen.
De energie in huis is gestagneerd, de negatieve energie overheerst de woning of werkplek.
Space Clearing is je omgeving vrij maken van negatieve energie en weer vullen met positieve energie.
Space Clearing kan je helpen jezelf en je omgeving een frisse start te geven, of als je een onprettig gevoel hebt in een bepaalde ruimte. Het gevoel hebben dit voelt niet goed, kan zich gaan uiten in spanning, hoofdpijn vermoeidheid, huilbuien of zomaar boos worden.
Dan wordt het echt tijd om je omgeving een fijne frisse start te geven, elk moment waarop je dat onprettige gevoel hebt is een geschikt moment voor een energetische schoonmaak maak beurt!!

Je kunt een afspraak maken met Els Heilig door haar een mail te sturen naar:
info@boerderijlandzicht.com