GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

BASISTRAINING FAMILIE OPSTELLINGEN/SYSTEMISCH WERK

Workshop~Opleidingen en Trainingen : BASISTRAINING FAMILIE OPSTELLINGEN/SYSTEMISCH WERK

BASISTRAINING FAMILIE OPSTELLINGEN/SYSTEMISCH WERK    zaterdag 18 januari, 2020 | 10.00 - 17.00

Deze training is een gedegen basis om het systemisch werk te kunnen gaan toepassen in je leven en in (of als) je werk. Een training waarbij je ook wordt uitgenodigd om je eigen plek in te nemen binnen het familiesysteem, waardoor je verbonden bent met de stroom van het leven en je laat leiden door een intelligentie, die niets met het denken te maken heeft.

Systemisch werk reikt ver en gaat diep. Wil je familie-opsteller worden, dan vraagt dat ook voortdurende bereidheid tot innerlijke groei. In deze training krijg je niet alleen de theorie over systemisch werk, je leert ook te werken met je lichaam. Je lichaam is een enorme bron van informatie en een van de belangrijkste gereedschappen tijdens het begeleiden van opstellingen en systemisch coachen.

Daarom word je tijdens de training voortdurend uitgenodigd om naar je eigen handelen en motivaties te kijken en deze steeds weer te onderzoeken.

Meer informatie over deze training kun je vinden op de site van Chantel, klikt op de link naar het ontwikkelplein of stuur mij een email.

Agenda van InnerColors

BASISTRAINING FAMILIE OPSTELLINGEN/SYSTEMISCH WERK
Mijn naam is Chantal Kruizinga Ik geef Workshops en Trainingen op Boerderij Landzicht [...]
zaterdag 18 januari, 2020 | 10.00 - 17.00 | Lees verder

InnerColors

Mijn naam is Chantal Kruizinga Ik geef Workshops en Trainingen op Boerderij Landzicht, deze gaan over Familie Opstellingen/Systemische werken. In de Agenda kun je zien wanneer er Workshops zijn! Wil je meer info kijk dan op mijn website, of stuur mij een email