GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Start Nieuwe Mindfulness training

Mindfulness : Start Nieuwe Mindfulness training

Start Nieuwe Mindfulness training    zaterdag 28 maart, 2020 | 9.30 - 12.00

Tijd: 09.30 – 12.00 (2,5 uur). Locatie: Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, Velserbroek.Kleine groepen van 6-8 personen.Incl. Reader, MP3 bestanden.Thee, wat lekkers, yoga matjes en kussentjes zijn aanwezig.
Investering:
€ 350,00 voor particulieren die de training zelf betalen.
€ 350,00 voor particulieren waarbij de training wordt vergoed door de zorgverzekeraar.
€ 600,00 (BTW vrij) voor werkgevers.

Na de aanmelding voor de Mindfulness training, via info@leefmindful.nl, krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intake gesprek met de trainer. Je deelname is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld.
Informatie en inschrijving

Aanmelden/informatie
Wil je meer informatie of je inschrijven voor de workshop, bezoek dan de website www.leefmindful.nl, mail naar info@leefmindful.nl, of neem contact op met Marlies 06 1127 3160.

Agenda van Leef mindful

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Leef mindful

Marlies Helman (1965) Ik combineer mijn werk in de geestelijke gezondheidszorg met mijn passie, het geven van Mindfulness trainingen. In mijn werk kwam ik in aanraking met Mindfulness en geraakt door het effect is het een rode draad in mijn leven geworden. Kort gezegd ervaar ik sinds Mindfulness mijn pad heeft gekruist, meer kwaliteit van leven. Binnen de ggz geef ik Mindfulness oefeningen aangepast aan de doelgroep. Het mooie daarvan is dat ik het proces mee mag maken waarbij cliënten ervaren hoe het is om uit een pieker, angst of onrust modus te komen en te kunnen ‘zijn’ met alles wat er op dat moment is; zonder oordeel. Het geven van Mindfulness trainingen ben ik steeds meer gaan uitbreiden. Door het beoefenen van Mindfulness en mediteren krijg ik het gevoel dat ik er mag zijn met mijn imperfecties en het geeft mij rust en bevestiging. Naast Mindfulness, doe ik aan Vipassana (inzichtsmeditatie), emotioneel lichaamswerk en yoga. Deelnemers vinden dat ik Mindfulness op een prettige manier overbreng en de veiligheid in de groep bewaak. Voor mij is het een eer om Mindfulness door te mogen geven aan anderen mensen. Gecertificeerd Mindfulness trainer categorie 1. Lid Vereniging Mindfulness trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN) BIG-registratie nummer: 29008303030
Tel: 06 1127 3160
E-mail: info@leefmindful.nl
Website: http://www.leefmindful.nl